Acasa

Centrul Technical Training S.R.L este autorizat de catre Consiliul Naţional pentru Formare Profesională a Adulţilor în vederea furnizării de programe de formare, la nivel naţional. Cu scopul de a promova politica noastră în ceea ce  priveşte dezvoltarea competenţelor de calitate, în conformitate cu cerinţele din mediul economic, noi oferim atât servicii de formare inovative, cât şi cultivarea responsabilităţii, corectitudinii, competenţelor angajaţilor.

TECHNICAL TRAINING SRL este acreditata de catre Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca – in conditiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, cu modificarile si completarile ulterioare ale Criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca, aprobate prin H.G. nr. 277/2002, cu modificarile si completarile ulterioare – pentru a presta servicii de INFORMARE SI CONSILIERE si servicii de MEDIERE A MUNCII PE PIATA INTERNA.

Obiectivele noastre:

  • Dezvoltarea şi înnoirea programei de pregătire, modele şi metodologii de predare în cadrul programelor, în conformitate cu tendinţele şi perspectivele româneşti şi europene.
  • Crearea de parteneriate cu organizaţii, autorităţi locale şi parteneri sociali, atât la nivel naţional, cât şi internaţional în domeniul învaţării continue pe tot parcursul vieţii (Life Long Learning).
  • Implementarea de proiecte europene şi alcătuirea de grupuri de lucru in România, prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane, finanţate din Fondul Social European.
  • Crearea de reţele, pe bază de parteneriate eficiente.

 

Comments are closed