plajele din Santorini
Category

Ce e de făcut în Santorini?

Care sunt primele cuvinte ce vă vin în gând atunci când auziți următoarele trei cuvinte rostite într-o sintagmă: „Plajele din Santorini”?. Vă invităm în cele ce urmează să începem acest articol cu tocmai un astfel de exercițiu interactiv de imaginație. Scriind acest articol nouă ne vin în minte cuvinte precum „soare”, „căldură” „relaxare”, sau, de ce nu, chiar sintagme ceva mai ample precum „vacanță de vis”. Înainte de a trece mai departe trebuie să mărturisim că, desigur, vacanța de vis are manifestări diferite pentru fiecare dintre noi.

Este tot atât de adevărat că, o vacanță de vis poate însemna, în egală măsură un sejur pe pârtii ori o săptămână la pescuit. Făcând însă, în același spirit sincer apel la imagine și, căutând astfel doleanțele noastre care, până la urmă, nu sunt atât de diferite, vom ajunge, cel mai probabi, la concluzii similare, chiar dacă nu identice. Nici nu mai este deci nevoie să ne lungim prea mult la vorbă. Abia dacă putem găsi motive pentru care o vacanță pe plajele din Santorini nu ne-ar fi pe plac.


Dar, acum că am făcut acest scurt exercițiu imaginativ în ceea ce privește vacanța de vis în genere, vă invităm să aflăm mai multe despre activitățile ce pot fi practicate pe nisipul de pe plajele din Santorini. În primul rând, deși îl asociem adesea cu Copacabana, fotbalul pe plajă poate fi practicat în condiții excelente și pe plajele din Santorini, dacă găsim o zonă în care nu facem deranj. În aceeași măsură, pe malurile Mării Egee putem practica implicit Volley. Handballul ori baschetul reprezintă, în egală măsură opțiuni de activități sportive ce ne pot învigora zilele de concediu pe plajele grecești.

Așadar, dacă sunteți și dumneavoastră la fel de fermecați ca noi de posibilitățile pitorescului oraș de pe țărmul Mediteranei, nu mmai stați pe gânduri și puneți la cale concediul perfect. În acest sens, încheiarea unei asigurări de călătorie este un pas deosebit de util.