asigurare de calatorie
Category

Prin Zagreb în două ore

Zagreb, capitala Croației. Un amestec de arhitectură romanțată, artă și parcuri înverzite și zumzet specific marilor metropole. Dar, cum ar arăta o vizită de numai două ore în acest splendid oraș, cu o asigurare de călătorie la purtător. Adesea într-o vacanță ne dorim să vedem cât mai multe locuri, cât mai multe orașe. Haideți așadar să ne punem în pielea unui turist care savurerază Zagrebul pe-ndelete în numai două ore, desigur cu o asigurare de călătorie la purtător.

Fără să pierdem timpul, cu o asigurare de călătorie la purtător, m-am plimbat prin Piața Ban Jelačić, inima Zagrebului. Statuia lui Ban Jelačić stătea înaltă, veghând asupra mulțimii pline de viață. Nu m-am putut abține să răsfoiesc animata Piață Dolac, admirând gama colorată de produse proaspete și meșteșuguri locale.
Apoi, m-am îndreptat către emblematica biserică Sf. Marcu, cu acoperișul său distinctiv din țiglă care prezintă stema medievală. Turnul Lotrščak din apropiere oferea vederi panoramice uluitoare ale orașului, iar eu am avut norocul să prind „tunul Grič” trăgând la prânz.


Cu o asigurare de călătorie la purtător , În mijlocul străzilor pietruite, am descoperit farmecul străzii Tkalciceva, mărginită de cafenele ciudate și magazine primitoare. Nu m-am putut abține să încerc delicatesa locală, štrukli, la unul dintre restaurantele tradiționale, savurând amestecul încântător de arome.
Întrucât timpul meu în Zagreb era limitat, am optat pentru un tur de mers cu ghid pentru a afla despre istoria și cultura orașului. Ghidul informat ne-a condus prin cartiere fermecătoare, împărtășind povești captivante și legende din trecut.
Înainte de a-mi lua rămas bun de la Zagreb, am făcut o oprire rapidă la Maksimir Park, cel mai vechi și mai mare spațiu verde al orașului. Împrejurimile liniștite au oferit un răgaz binevenit din agitația urbană și am savurat momentele de liniște.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *