soft fidelizare
Category

Află mai multe despre softul de fidelizare

Fedelico ne-a ajutat cu un soft fidelizare, datorită căruia ne putem exprima recunoștința în fața clienților noștri atât noi, dar bine veniți, cât și cumpărătorilor fideli. Prin acest soft de fidelizare, cu ajutorul acumulării punctelor de fidelitate bonus, îi putem răsplăti pe cumpărătorii noștrii pentru alegerea prin care s-au stabilit alături de noi. Cu strângerea acestor puncte bonus de fidelitate clieții noștri vor beneficia de reduceri, cupoane și multe alte opțiuni de nerefuzat.
Acest soft fidelizare poate fi utilizat foarte simplu. Nu este nevoie să fie descărcat, datorită acestui lucru, clienții noștri în orice clipă, în orice situație îl vor putea pune în aplicare, doar cu ajutorul telefonului, tabletei, sau a altor dispozitive PC.

Soft fidelizare poate fi personalizat fără costuri și pe partea designului, pentru a fi mai familiar clientului nostru, dar și pe partea aplicării acestuia în funcție, pe baza activității necesare.
Acest dispozitiv poate fi achiziționat în diferite pachete: carduri cu cod de bare, cititor coduri de bare, card RFID, cititor RFID. Conținutul acestor pachete variază privind numărul conținut și totodată cu creșterea achiziționării, prețul pe bucată a softului de fidelizare scade.

Prin intermediul soft fidelizare, nu doar păstrăm clienții fideli, ci pe lângă ei mai atragem mulți clienți noi, care cu timpul vor deveni și ei fideli.
Clienții noștri sunt încântați de utilizarea simplă pe care o permite softul de fidelizare, de pe care pot fi trimise inclusiv mesaje SMS și Newslettere.
Acest soft fidelizare poate fi aplicat atât pe suportul de vânzare folosit deja, cât și pe un suport de vânzare nou, sau reînnoit.
Noi cu mare încredere vă recomandăm acest soft fidelizare și vă garantăm faptul că nu vă va da bătăi de cap și nu vă va dezamăgi. Nouă ne-a cucerit încrederea și aprecierea cu mult timp în urmă și de atunci am rămas și noi, la rândul nostru, fideli acestui soft fidelizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *