Ruda aflată în închisoareRuda aflată în închisoare
Category

Ce posibilitati aveti daca doriti sa pastrati legatura cu o ruda aflata in inchisoare in Ungaria?

Procuratura din Ungaria poate sa restrictioneze, sau chiar si sa interzica pastrarea contactului cu o ruda aflata in inchisoare in Ungaria pentru perioada cat se va desfasura ancheta. Instanta de judecata poate restrictiona, sau chiar si sa interzica contactul cu anumite persoane, pentru a asigura buna desfasurare al cercetarii penale.

In cazul in care nu exista restrictii de acest gen, si aveti o ruda aflata in inchisoare in Ungaria, respectand cateva conditii, aveti posibilitatea sa mentineti legatura cu acea ruda.
In primul rand, ruda aflata in inchisoare trebuie sa fie de acord cu mentinerea legaturii, si ruda trebuie sa initieze mentinerea legaturii, prin completarea si trimiterea formularului de contact.

Destinatarul, dupa ce a primit formularul, trebuie sa completeze sa semneze, si sa retrimita acest formular la penitenciarul unde ruda se afla in inchisoare, si in asa fel se va inregistra persoana de contact.
Dupa aceste demersuri, ruda aflata in inchisoare in Ungaria si persoana de contact, vor avea posibilitatea de a coresponda, de a vorbi la telefon, persoana de contact va avea drept de vizita, si va putea achizitiona alimente si articole de toaleta pentru ruda aflata in inchisoare.